Virginia Mata. Responsable de Comunicació

Informació

MITJANS DE COMUNICACIÓ 90%
COMUNICACIÓ SOCIAL 90%
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA 80%

Periodista amb ànima caribenya al Mediterrani. Potencia l’efecte transformador de les accions de l’entitat a través de la gestió de la comunicació.

Virginia és llicenciada en Comunicació Social amb una especialització en comunicació científica per la Universitat de Los Andes de Veneçuela i màster en Comunicació Científica, Mèdica i Mediambiental per la Universitat Pompeu Fabra. De professió periodista, ha anat progressivament dirigint la seva carrera cap al tercer sector fins que en 2016 comença a formar part d’Ecoserveis.

És la responsable de Comunicació i coordina la difusió de les nostres activitats i informacions d’interès públic a través dels nostres canals propis i estableix vincles comunicatius amb entitats i actors clau per tal d’aconseguir un efecte multiplicador i oferir una resposta comunicativa adaptada a les necessitats informatives de la societat. Porta a terme el tracte amb els mitjans de comunicació i també gestiona la comunicació interna de l’entitat, assegurant-se que tot l’equip tingui al seu abast la informació i eines que necessiti.