Pau Serra. Consultor energètic

Informació

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA 90%
INTERVENCIONS ENERGÈTIQUES 90%
DRETS ENERGÈTICS 80%
Participa en projectes com:

Tècnic superior en energia solar amb capacitat per a motivar les persones a optimitzar l’ús que fan de l’energia. Eficiència i versatilitat a la comarca del Gironès.

Pau és el nostre tècnic a la comarca del Gironès. Realitza intervencions d’optimització energètica en llars vulnerables de 26 dels municipis de la comarca del Gironès. Ajuda les persones en situació de pobresa energètica o en risc de sofrir-la a millorar l’eficiència energètica de la seva llar, ja sigui a través del canvi d’hàbits, la instal·lació de material d’aïllament o l’assessorament en contractació d’energia.

És tècnic superior de energia solar i compta amb formació especialitzada en manteniment d’aeronaus i ciència i tecnologia aeronàutica general. Això es tradueix en un ampli coneixement de sistemes mecànics i de funcionament energètic d’instal·lacions solars. Aquesta formació, sumada a la seva experiència en eficiència energètica i atenció directa a les persones, a més del seu entrenament en aspectes socials, el converteixen en un professional versàtil i capaç de donar resposta a diferents necessitats en l’àmbit de l’energia.