Marta García. CEO

Informació

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA 90%
DRETS ENERGÈTICS 80%
ENERGIES RENOVABLES 70%
Responsable de projectes com:

Ambientòloga experta en justícia energètica. Motoritza la incidència política i aporta la mirada global en energia que manté a l’equip en línia amb els objectius de l’entitat.

Marta ha estudiat la llicenciatura en Ciències Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més del màster en Energies Renovables i Eficiència Energètica i el postgrau en Estudis Europeus, ambdós en la Universitat de Barcelona. Fa 10 anys que treballa la pobresa energètica a través de la comunicació, la sensibilització, la incidència política, la intervenció directa, la formació i la recerca. Compagina la seva feina com consultora energètica a Ecoserveis amb la docència en la Universitat Oberta de Catalunya, on realitza cursos de medi ambient i energia. A més, freqüentment participa com a ponent en conferències a escala estatal i europea.

És integrant del Grup de Consumidors Vulnerables de la Comissió Europea. Ha participat en diversos projectes internacionals de l’àmbit de la pobresa energètica i ha organitzat jornades per a tractar la temàtica a escala nacional. És membre de la Taula Contra la Pobresa Energètica i l’Emergència Habitacional de la Generalitat de Catalunya.

En l’àmbit tècnic, ha treballat com a experta per a l’European Economic and Social Committee i ha participat en informes tècnics de temàtica energètica.

En l’àmbit pedagògic, ha organitzat i executat tallers per a nens, joves i adults sobre canvi climàtic, energia i medi ambient i ha participat en la redacció de material d’educació energètica (exposicions, guies i cursos).