Cristina Ramos. CEO

Informació

DRETS ENERGÈTICS 90%
EFICIÈNCIA ENERGÈTICA 90%
DIVULGACIÓ I FORMACIÓ 80%
ENERGIES RENOVABLES 80%
Responsable de projectes com:

Ambientòloga i divulgadora apassionada. Estableix sinergies i aconsegueix que les persones i les organitzacions assoleixin una millor eficiència energètica a un preu just.

Cristina és llicenciada en Ciències del Medi Ambient per la Universitat Fairleigh Dickinson de New Jersey i ha estudiat el màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de la Universitat Pompeu Fabra. És gestora de projectes a Ecoserveis, on està especialitzada en la divulgació, comunicació i formació en energies renovables, pobresa energètica i eficiència energètica.

Cristina és experta en drets energètics i des de fa 10 anys que hi treballa a través de la comunicació, la sensibilització, la incidència política, la intervenció directa, la formació i la recerca. És membre del Grup de Treball de Pobresa Energètica del Consell de l’Habitatge Social de l’Ajuntament de Barcelona. També participa com a ponent en conferències a escala estatal sobre aquesta temàtica.

En l’àmbit pedagògic, ha organitzat i executat tallers per a nens, joves i adults sobre canvi climàtic, energia i medi ambient i ha participat en la redacció de material d’educació energètica (exposicions, guies i cursos).