Cristina Bajet Mestre. Consultora energètica

Informació

DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE 90%
GESTIÓ I COORDINACIÓ DE PROJECTES 90%
COMUNICACIÓ SOCIAL 80%
Responsable de projectes com:

Ambientòloga social especialitzada en desenvolupament sostenible i justícia climàtica. Ferma defensora dels drets energètics i entusiasta irredimible del treball en xarxa.

Cristina és graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Barcelona i University of Southern Denmark. A més, ha estudiat el postgrau de Desenvolupament Internacional en la Universitat Politècnica de Catalunya i el màster de Mitjans de Comunicació i Desenvolupament Internacional en la University of East Anglia.

Cristina ha enfocat la seva carrera cap al camp del desenvolupament sostenible, especialment en els àmbits de la investigació i la comunicació, i té una llarga experiència en entitats del tercer sector.

Des de 2017 forma part de l’equip d’Ecoserveis. Algunes de les seves tasques a l’entitat són la redacció de propostes per a projectes locals i europeus i la gestió i coordinació dels projectes en actiu.

A més, Cristina compagina la seva feina professional amb la seva vessant solidària. De manera voluntària, està involucrada en la lluita contra el canvi climàtic.