Christo Casas. Responsable de Comunicació

Informació

MITJANS DE COMUNICACIÓ 90%
COMUNICACIÓ SOCIAL 90%
COMUNITAT I XARXES SOCIALS 80%

Periodista i antropòleg amb passió per les xarxes i els nous formats. Potencia l’efecte transformador de les accions de l’entitat a través de la gestió de la comunicació.

Christo és graduat en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, amb un posgrau en Antropologia Social i Cultural a la Universidad de Buenos Aires i un Màster en Relacions Internacionals a la Universitat Autònoma de Barcelona. De professió periodista, ha desenvolupat tota la seva carrera a institucions públiques i del tercer sector, fins que en 2021 s’uneix a l’equip d’Ecoserveis.

És el responsable de Comunicació i coordina la difusió de les nostres activitats i informacions d’interès públic a través dels nostres canals propis i estableix vincles comunicatius amb entitats i actors clau per tal d’aconseguir un efecte multiplicador i oferir una resposta comunicativa adaptada a les necessitats informatives de la societat. Porta a terme el tracte amb els mitjans de comunicació i també gestiona la comunicació interna de l’entitat, assegurant-se que tot l’equip tingui al seu abast la informació i eines que necessiti.