grep -
Fèlix Calvo. Auxiliar d’administració.

Especialitzat en administració i finances, des de la finalització dels seus estudis ha treballat en diferents empreses i entitats acomplint tasques molt diverses i utilitzant diferents softwares d’ERP. Creu que l’educació és molt important i per això es forma contínuament. A Ecoserveis dona suport en les tasques de gestió i administració de l’entitat.

A Ecoserveis continuarà ampliant els seus coneixements i lluitant per combatre la desinformació en matèria de subministrament d’energia gràcies als tallers del “Carrega’t d’Energia” i oferint assessorament en els Punts d’Assessorament Energètic de Santa Coloma.

grep -
Sofia Recio. Consultora energètica

Graduada en Ciències Ambientals a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de l’inici de la seva trajectòria professional sempre ha format part de projectes que tenien per objectiu combatre la situació de Pobresa Energètica a Catalunya. Des de 2019 forma part de l’equip dels Punts d’Assessorament Energètic de Barcelona. S’ha format en l’anàlisi de dades i la gestió d’equips.

A Ecoserveis continuarà ampliant els seus coneixements i lluitant per combatre la desinformació en matèria de subministrament d’energia gràcies als tallers del “Carrega’t d’Energia” i oferint assessorament en els Punts d’Assessorament Energètic de Santa Coloma.

grep -
Miquel Anglada. Consultor energètic

Enginyer físic per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i estudiant del Màster en Sistemes d’Energia Sostenibles al KTH Royal Institute of Technology i a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). També té un postgrau en marketing i emprenedoria a ESADE. Té experiència en recerca sobre energia solar fotovoltaica i producció fotocatalítica d’hidrogen amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Institut de Recerca de l’Energia de Catalunya (IREC). Ha fet recerca durant un any sobre bateries tèrmiques en una startup Neerlandesa, i ha participat en la gestió del projecte d’expansió d’una empresa esportiva d’Osona. A Ecoserveis fa formacions i divulgació de temes d’energies renovables, eficiència energètica i estalvi energètic.

grep -
Mariona Bonsfills. Consultora energètica

Graduada en Estudis Globals per la Universitat Pompeu Fabra, la Mariona també té un màster en Estudis de Desenvolupament Internacional per la Universitat d´Oxford. Ha treballat en consultoria de polítiques de clima i pobresa rural i s’ha dedicat a la investigació per a la promoció conjunta del desenvolupament social inclusiu i de la sostenibilitat ambiental a diversos països. A Ecoserveis treballa en l’anàlisi de l’impacte i beneficis socials de projectes europeus.

grep -
Marc Vallverdú. Tècnic de comunicació

Tècnic de projectes de comunicació i dissenyador gràfic, és graduat en Ciències Ambientals per l’Universitat de Barcelona, disposa d’un Màster en Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Turisme Sostenible a l’Universitat Oberta de Catalunya i està cursant un Grau en Disseny Gràfic i Digital a l’Universidad Internacional de La Rioja. En Marc ha treballat en el sector de la comunicació a França i Espanya, notablement en la planificació de campanyes de comunicació, la creació de continguts gràfics i audiovisual, la gestió de xarxes socials i l’ús de tècniques avançades de disseny, tant en entitats privades com públiques.

grep -
Marcello Avanzini. Consultor energètic

Enginyer energètic de formació, en Marcello va formar-se en universitats i moviments socials de Bolonya, Barcelona i Lisboa. Convençut que cap lluita pot avançar sola, es va interessar en les reivindicacions de justícia climàtica i social. Professionalment, aporta experiència i coneixement en l’àmbit d’eficiència energètica dels edificis i de l’entorn urbà. Actualment, està cursant un màster d’Estudis Urbans i Metropolitans, per afegir una capa de complexitat al seu discurs sobre transició energètica.

grep -
Paco Jofra. Consultor energètic

Ha passat pels camps de la pobresa energètica, l’auditoria, les energies renovables i la recerca. Actualment treballant a l’equip d’Ecoserveis en la construcció de vincles entre energia i ciutadania mitjançant l’impuls de la gestió comunitària de l’energia i l’educació ambiental.

Està vinculat activament a diferents moviments socials i entitats sense ànim de lucre que defensen la necessitat d’un nou model energètic amb una perspectiva de justícia social i ambiental, sense deixar ningú enrere i amb esperit transformador.

Intenta que el seu consum i les seves pràctiques estiguin d’acord amb la seva visió de futur i és greument al·lèrgic als plantejaments tecnocentristes.

grep -
Laia Tarradas. Consultora energètica

Graduada en Ciències Ambientals a la Universitat de Girona i especialitzada en Desenvolupament Sostenible a la Universitat de Barcelona i al centre CEI International Affairs, la seva visió vol integrar sempre la cooperació com a eina de transformació.

A Ecoserveis treballa en diferents projectes de drets energètics, eficiència energètica i desenvolupament sostenible:

La cerca de sinergies dins l’Economia Social i Solidària per a la transformació digital de les entitats.
La redacció dels Plans d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC).
Projectes locals on aproximar la cultura energètica sovint amb perspectiva de gènere.
Projectes europeus d’esport i sostenibilitat per ajudar a potenciar la governança de les entitats esportives en matèria de sostenibilitat.

grep -
Adrià Serarols. Consultor energètic

Enginyer en tecnologies industrials i músic minimalista (AKA Bofirax). Ofereix suport tècnic i aporta la vessant creativa a l’equip.

grep -
Laia Rosell. Consultora energètica

Ambientòloga i formadora experta. Va amunt i avall connectant maneres de combatre la pobresa energètica i promoure l’eficiència energètica.