Adhesions a Manifestos

2017. Plataforma que agrupa diferents estaments de la societat civil per tal de fomentar l’autoconsum a Espanya.

Novembre 2019. Manifest que denuncia la compra d’influència a Brussel·les per part de les cinc companyies petroleres i de gas més grans del món –BP, Chevron, ExxonMobil, Shell i Total–, endarrerint i debilitant l’acció de la UE contra la crisi climàtica.

Desembre 2019. Contra cimera organitzada per donar visibilitat als moviments i grups que pateixen més l’impacte del canvi climàtic i les veus dels quals no es troben representades a la COP25 celebrada a Madrid el 2019.

2020. Comunidad #PorElClima que treballa per accelerar la acció climàtica en diferents sectors de la societat i així reduir les emissions.

Març 2020. És una coalició europea que uneix sindicats, organitzacions contra la pobresa, proveïdors d’habitatge social, organitzacions mediambientals, organitzacions de salut i cooperatives d’energia amb l’objectiu de treballar conjuntament mesures contra la pobresa energètica.

Abril 2019. Manifestació per denunciar l’abús dels preus del lloguer celebrada a Barcelona el 6 d’abril de 2019 amb l’objectiu de denunciar la mercantilització d’un dret bàsic com és l’habitatge.

Plataforma por la Descarbonización de la Calefacción y el Agua Caliente

Març 2022. Manifest constitutiu. Plataforma por la Descarbonización de la Calefacción y el Agua CalienteSi España quiere cumplir sus objetivos de reducción de energía y de gases de efecto invernadero, es imprescindible que los edificios utilicen menos energía, y que dicha energía sea descarbonizada.