Transparent

Ver en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Informació pública de l’associació sense ànim de lucre Ecoserveis, regulada segons la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques, per donar compliment a la Llei de Transparència (19/2014) amb l’objectiu de d’establir els deures i les obligacions d’Ecoserveis per promoure la transparència, garantir l’accés a la informació pública, establir mesures de bon govern i per aconseguir un govern obert.

Per aquest motiu, des d’Ecoserveis volem difondre la informació pública d’una manera veraç i objectiva, garantir que aquesta es difongui d’una manera constant i actualitzada, organitzar la informació pública garantint un accés fàcil i comprensible, així com una consulta àgil i ràpida, per temes, perquè sigui fàcil i intuïtiva de localitzar, facilitar la consulta de la informació  i respectar el principi de publicitat universal (accessible a tothom).

Origen i història de l'entitat
Sòcies, treballadores i voluntàries
Estatuts
Membres de la junta directiva
Ecoserveis forma part de
Balanç social
Control financer
Subvencions, contractes i convenis