grep -
Laia Rosell. Consultora energètica

Ambientòloga i formadora experta. Va amunt i avall connectant maneres de combatre la pobresa energètica i promoure l’eficiència energètica.

grep -
Alba del Campo. Consultora energètica

Periodista, comunicadora i assessora en processos de transició energètica a l’àmbit local. Llicenciada en Ciències de la Informació i Diploma en Estudis Avançats en Ciències Polítiques i Sociologia (Universidad Complutense de Madrid).

Ha treballat durant 6 anys com a assessora d’energia per al govern municipal de la ciutat de Cadis. Ha treballat en la creació i coordinació de la Regidoria de Transició Energètica de l’Ajuntament de Cadis i ha estat consellera voluntària a Eléctrica de Cadis (empresa comercialitzadora i distribuïdora). També ha impulsat i dinamitzat la Mesa de Transició Energètica de Cadis i ha dissenyat i supervisat tres plans de xoc contra la pobresa energètica. Ha coordinat l’elaboració de la Cobertura Energètica Anual, un ajut de l’Ajuntament de Cadis per a l’accés a l’energia de les famílies en vulnerabilitat.

Anteriorment, ha treballat com a assistent i responsable de comunicació d’un diputat del Parlament Europeu i ha realitzat dos documentals sobre el model energètic actual i les alternatives en construcció: #Oligopoly2. L’imperi elèctric contra tothom (Premi Eurosolar 2013) i #OligopolyOFF. Comença la revolució energètica ciutadana (2015). A l’àmbit de l’activisme social, participa en diferents xarxes i organitzacions per la democratització de l’energia i la implantació d’una mirada de transició ecosocial ecofeminista.

grep -
Joana Mundó. CEO

És biotecnòloga i especialista en medi ambient i desenvolupament internacional. Divulga la cultura energètica, fa consultories tècniques, fundraising i explora noves àrees de negoci.

grep -
Aniol Esquerra. CEO

Promou la innovació tecnològica amb factor humà. Treballa els aspectes tècnics de la producció, emmagatzematge, ús i gestió ambientalment sostenible de l’energia.

grep -
Marta García. CEO

Ambientòloga experta en justícia energètica. Motoritza la incidència política i aporta la mirada global en energia que manté a l’equip en línia amb els objectius de l’entitat.