PAE

See in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Els Punts d’Assessorament Energètic (PAE) impulsats pel Ajuntament de Barcelona conformen el Servei de detecció i reducció de la pobresa energètica i millora de l’eficiència energètica. A ells es pot adreçar qualsevol ciutadà que vulgui informar-se sobre els seus drets energètics i rebre consells per reduir els sobrepreus de les factures dels subministraments bàsics. Entre els objectius del projecte es troben la detecció de possibles situacions de pobresa energètica, la intervenció en les llars de famílies vulnerables i vetllar pel compliment de la llei 24/2015.

Els PAE tenen dues oficines en Nou Barris y una en Sant Andreu, en Sant Martí, Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Horta-Guinardó i Sants-Montjuïc. La dècima oficina cobrirà els districtes de Sarrià-Sant Gervasi i Les Corts. ABD, FABD i Ecoserveis són els responsables de la coordinació del projecte a tota la ciutat. A més, també s’encarreguen de la implementació i gestió del servei al districte de Nou Barris. Aquest projecte – que també compta amb la participació de Suara, Fundació Surt, Ciutat i Valors i Fundació Salut i Comunitat – s’executarà des de gener de 2017 fins a gener de 2019.