ECOSERVEIS AMPLIA EL SEU EQUIP DE TREBALL A TRAVÉS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

See in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’associació Ecoserveis ha incorporat dues treballadores en el marc de l’actuació “Professionals per a la transició energètica“, possible gràcies al finançament rebut a través del programa de Garantia Juvenil de la Unió Europea, gestionat a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Es tracta de Clàudia Marco, qui desenvolupa tasques de recerca de dades en diferents àmbits (energètic, educatiu, social i de l’habitatge). A partir del buidatge de les dades aconseguides elabora taules i gràfiques per a il·lustrar les conclusions de l’anàlisi de les dades i aportar valor a la informació produïda a través de les actuacions d’Ecoserveis.

Per la seva banda, Marina Valverde dóna suport a l’execució del pla de comunicació de l’entitat i a les tasques de comunicació en general (gestió de xarxes socials, redacció de continguts, manteniment del web corporatiu i suport en la difusió dels projectes, entre d’altres).

Ambdues es van incorporar a finals d’octubre de 2018 i posaran en pràctica els coneixements adquirits en les seves respectives àrees professionals al llarg de 6 mesos.