Compose

Project name Compose
Abril 2017 - Setembre 2017
Total budget: Contracte de l'Ajuntament de Granollers: 20.933 €
Beneficiaries
Social networks :

Descripció

L’Ajuntament de Granollers participa en el projecte europeu COMPOSE del programa Interreg-MED, des d’on es treballa l’objectiu de dinamitzar el teixit productiu i residencial de l’àmbit rural a través de la promoció de l’estalvi energètic i la implantació d’energies renovables.

Participació d'Ecoserveis

Des d’Ecoserveis hem presentat a l’Ajuntament de Granollers:

– L’anàlisi de l’àrea de Palou des del punt de vista de desenvolupament potencial d’implantació de sistemes d’energies renovables i millors opcions a valorar.
– L’estudi dels diferents models de negoci associats a l’explotació de les energies renovables en àrees rurals, i concretament, la zona de Palou.
– Una proposta d’implementació de projectes pilot d’energies renovables en equipaments públics de la zona que serveixin d’instal·lacions demostratives de les solucions proposades.

Objectius

– Estudiar les diferents iniciatives i aproximacions per explotar el potencial de les energies renovables i desenvolupar els models de negoci en la zona.

Projectes relacionats

Més info:

Resultats aconseguits

L'Ajuntament de Granollers rep un estudi complet i professional per desenvolupar models de negoci associats a les energies renovables.

Clients

Project manager

Abast del projecte

Granollers