SDG Striker – Marcant gols per la sostenibilitat

Nom del projecte: SDG Striker – Marcant gols per la sostenibilitat
01/01/2021 - 30/06/2023
Pressupost total: 302.854 € - Erasmus Plus Sports Programme
Beneficiaris:
  • Sports clubs managers
  • Sports associations
  • Policy leaders in sports and sustainability
Xarxes socials :

No et perdis la revista de SDG Striker!

Revista SDG Striker Número 1

Eina d'estimació de l'eficiència econòmica de les plantes fotovoltaiques

Descripció

SDG STRIKER busca (1) augmentar la capacitat organitzativa per al bon govern de les organitzacions esportives de base ajudant-les a implementar i comunicar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i (2) desenvolupar una comprensió conjunta de les millors pràctiques abans, durant i després de provar-los, i avaluar el seu potencial de replicació a les federacions esportives nacionals, i més enllà de les fronteres nacionals.

Aquest projecte reuneix 6 socis: tres organitzacions tècniques (Ecoserveis, l’Institut de l’Energia de la Universitat Johannes Kepler i la Xarxa Europea de Desenvolupament del Futbol) i tres associacions de futbol de la UEFA (Portugal, Noruega i Escòcia).

Per al primer objectiu, el projecte reunirà i resumirà la investigació rellevant sobre els aspectes de sostenibilitat de les tres àrees d’enfocament que s’implementaran en la següent fase: pobresa / eficiència energètica, viabilitat fotovoltaica i farciment de gespa més ecològic). A més, desenvoluparà una enquesta dirigida a clubs de futbol de base per avaluar les seves necessitats i pràctiques actuals a les àrees d’atenció, i oferirà assessorament per augmentar les seves competències. Cada país dirigirà un pilot específic dirigit a clubs de base que serà avaluat i validat més endavant.

La transferència de coneixement i transferibilitat també és un tema important a SDG STRIKER. Per tant, per a l’objectiu 2, es difondrà un conjunt de Productes Intel·lectuals en 8 esdeveniments esportius multiplicadors i reunions presencials: (a) una guia pràctica sobre com incorporar i comunicar els ODS a les organitzacions esportives, (b) un informe d’avaluació de els pilots, (c) una guia estratègica per als professionals dels ODS que inclourà recomanacions polítiques i (d) un resum innovador i innovador sobre els ODS en esports dirigit als propietaris de clubs esportius, als directius de les instal·lacions i als esportistes. La vida del projecte és de 30 mesos i cobreix 6 països europeus.

El suport de la Comissió Europea a la producció d’aquest web no constitueix l’aprovació dels continguts, que reflexen exclusivament els punts de vista dels autors, i la Comissió no es poden exigir responsabilitats a la Comissió de la informació oferida aquí.

Participació d'Ecoserveis

Coordinació del projecte.

Objectius

  • Incrementar la capacitat organitzativa per al bon govern de les organitzacions esportives de base ajudant-les a implementar i comunicar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
  • Desenvolupar una comprensió conjunta sobre les millors pràctiques abans, durant i després de provar-se i avaluar el seu potencial de replicació a les federacions esportives nacionals i més enllà de les fronteres nacionals.

Documents

Projectes relacionats

Clients

Col·laboradors-socis

Abast del projecte