European Enterprises Climate Cup

Nom del projecte: European Enterprises Climate Cup
26 Febrer 2014 - 25 Febrer 2017
Pressupost total: INTELLIGENT ENERGY EUROPE: 1.882.752 €
Beneficiaris:
  • PETITES I MITJANES EMPRESES INTERESSADES A MILLORAR LA SEVA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
Xarxes socials :

Descripció

La Lliga PIMES Amigues del Clima (PYMAC) és un projecte finançat per la Unió Europea que dóna suport a les petites i mitjanes empreses (PIME) que vulguin millorar la seva gestió en matèria d’eficiència energètica.

Durant la competició, que té una durada de 15 mesos, les empreses participants reben assessorament energètic gratuït i consells per posar en pràctica mesures d’estalvi energètic a les seves oficines i plans de canvi de comportament per motivar els seus empleats a dur a terme accions d’eficiència energètica.

La Lliga PIMES Amigues del Clima va començar l’1 de març de 2015 i va acabar el 31 de maig del 2016. Hi podien participar empreses de fins a 250 empleats de 10 països europeus: Alemanya, Àustria, Bulgària, Dinamarca, França, Irlanda, Itàlia, Letònia, Malta i Espanya.

Prticipació d'Ecoserveis

L’equip d’Ecoserveis hem coordinat la competició a Espanya i oferit assessorament energètic i suport a les PIMES involucrades.

Objectius

  • Promoure que organitzacions de menys de 250 treballadors facin millores d’eficiència energètica en els seus espais d’oficina.

Resultats aconseguits

175 organitzacions han impulsat accions d'eficiència energètica en les seves oficines.

Imatges del projecte

Videos del projecte

Col·laboradors-socis

Project manager

Abast del projecte