Carrega’t d’energia

Carrega’t d’Energia, per aprendre a fer un ús conscient i transformador de l’energia a la llar

Ser conscients de l’energia que requereix la nostra llar i estalviar-la. Amb aquest propòsit l’Ajuntament de Barcelona va engegar el març de 2015 la campanya “Carrega’t d’energia”, un projecte emmarcat en el Pla d’autosuficiència energètica de la ciutat que oferia informació personalitzada sobre l’ús d’energia de la llar de cada veí i veïna de la ciutat.

Un assessor energètic virtual ofereix informació del consum a partir de les dades provinents de la lectura dels comptadors. Per altra banda també hi ha l’opció d’instal·lar sense cap cost un equip de mesura del consum elèctric a dins de casa. D’aquesta manera l’usuari pot tenir accés al seu consum a temps real. Per gaudir d’aquest equip s’ha de disposar de connexió d’internet a casa i senyal wi-fi i demanar-lo a través de barcelona.cat/autosuficiencia.

En el marc d’aquesta campanya, l’Ajuntament de Barcelona va pensar en Ecoserveis per fer tallers als diferents barris i districtes de la ciutat. Des de maig de 2015 estem desenvolupant formacions a veïns sobre factures d’energia, hàbits energètics a la llar, instal·lació d’energies renovables i per ensenyar a fer intervencions domèstiques de baix cost per estalviar i millorar el confort a casa.

Tallers duts a terme en els diferents barris de Barcelona:

TotalFacturesUsosMesuresRenovables