Avís legal general

Informació general

Titularitat de la pàgina web. El nom del domini www.geopimed.org, està enregistrat a favor de Associació Ecoserveis, amb CIF G60037348 i domicili social en Camprodon, 3 baixos, 08012-Barcelona (Barcelona). Telèfon de contacte 934590022 i adreça de correu electrònic infoecoserveis.net.


Condicions d'ús

Amb aquestes Condicions d'ús, Associació Ecoserveis, regula l'accés a aquesta pàgina web, i la posada a disposició de la informació que hi ha, per part dels seus associats, clients i altres usuaris de la xarxa.

2.- Pel sol ús d'aquest lloc web, l'usuari manifesta que accepta sense reserves aquestes Condicions d'ús.

3.- L'ús del lloc web i de la informació que inclou, en principi, és de caràcter gratuït, sense perjudici que aquesta circumstància pugui variar, amb la qual cosa Associació Ecoserveis, es compromet a publicar les noves condicions d'ús a la web en el temps més reduït possible.

4.- L'usuari s'obliga a no utilitzar el lloc web ni la informació que s'hi ofereix per fer activitats contràries a les lleis, la moral, l'ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquestes condicions d'ús. Tant l'accés com la informació són responsabilitat exclusiva de qui els fa, sense que es pugui responsabilitzar Associació Ecoserveis, dels danys o perjudicis que es puguin derivar d'aquest accés o ús de la informació alienes a la seva voluntat.

5.- Associació Ecoserveis, no és responsable dels errors en accedir al lloc web o en els seus continguts i hi posarà la diligència més gran possible per tal que aquests errors no es produeixin.
Associació Ecoserveis es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat d'avís previ, l'accessibilitat a les seves pàgines web, per l'eventual necessitat de fer operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

6.- Tots els continguts del lloc web (incloent-hi, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat d'Associació Ecoserveis, i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.
Les marques, rètols, signes distintius o logotips d'Associació Ecoserveis, que apareixen a la pàgina web són titularitat d'Associació Ecoserveis. Aquests criteris també fan referència al nom de domini www.geopimed.org
Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d'àudio, propietat d'Associació Ecoserveis, no podran ser objecte d'ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l'usuari o de tercers sense l'autorització expressa d'Associació Ecoserveis, tret que s'indiqui el contrari.
L'ús no autoritzat de la informació inclosa en aquest lloc web i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

7.- L'establiment de qualsevol hiperenllaç des d'una pagina web aliena a qualsevol de les pàgines del lloc web d'Associació Ecoserveis, estarà sotmès a les condicions següents:

 • No es permet la reproducció total ni parcial de cap dels serveis inclosos al lloc web d'Associació Ecoserveis.
 • No s'establiran deep-links amb el lloc web d'Associació Ecoserveis, ni dels seus serveis, ni es crearà cap explorador web o border environment.
 • No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del lloc web d'Associació Ecoserveis, i els seus serveis en particular, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç a la pàgina web d'Associació Ecoserveis, no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a Associació Ecoserveis.
 • Sota cap circumstància, Associació Ecoserveis, serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es faci l'hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s'hi incloguin.
 • Qualsevol hiperenllaç a la web de Associació Ecoserveis, s'efectuarà a la pàgina principal.

8.- Política de privadesa o protecció de dades

 • A. Dret d'informació 
  Aquesta política de protecció de dades regula l'accés i l'ús del servei del lloc web www.geopimed.org i la resta de llocs web que Associació Ecoserveis, posa a disposició dels usuaris d'internet interessats en els seus serveis i continguts.
  De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Associació Ecoserveis, titular del lloc web, informa l'usuari d'aquest lloc de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per Associació Ecoserveis i sota la seva responsabilitat.
 • B. Finalitat 
  Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web són recaptades per Associació Ecoserveis, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que Associació Ecoserveis, proporciona a través d'aquest lloc web.
 • C. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l'usuari i veracitat de les dades 
  Els camps obligatoris, normalment marcats amb un asterisc (*) en els formularis que ha d'emplenar l'usuari són estrictament necessaris per atendre la vostra petició; la inclusió de dades en els camps restants és voluntària.
  L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a Associació Ecoserveis, són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació.
 • D. Consentiment de l'usuari 
  L'enviament de dades personals amb l'ús dels formularis electrònics d'Associació Ecoserveis, o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els serveis i productes relacionats amb les finalitats dels llocs web d'Associació Ecoserveis, i l'enviament de comunicacions via electrònica amb informació relacionada amb Associació Ecoserveis, i les seves iniciatives.
 • E. Butlletins i comunicacions electròniques 
  Associació Ecoserveis, podrà posar a la disposició dels usuaris que prèviament ho hagin autoritzat a través del formulari de subscripció habilitat a aquest efecte el servei d'enviament d'un butlletí, en el qual s'inclouen les notícies, novetats i informació més rellevants del lloc web. A més, l'usuari podrà donar-se de baixa o modificar les dades de subscripció a l'esmentat butlletí a través del formulari interactiu inclòs en el lloc web.
  D'altra banda, Associació Ecoserveis, informa que remetrà comunicacions comercials per mitjans electrònics amb informació sobre altres productes, serveis i esdeveniments que puguin ser d'interès per als usuaris del lloc web quan així ho sol·licitin expressament. L'usuari podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment.
 • F. Seguretat 
  Associació Ecoserveis, manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals conforme al Rd 1720/2007, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que incloguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l'usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d'informar-lo que les mesures de seguretat a internet no són inexpugnables.
  Associació Ecoserveis, es compromet a complir amb el deure secret i la confidencialitat respecte de les dades personals incloses en el fitxer automatitzat d'acord amb la legislació aplicable i a conferir-los un tractament segur en les cessions i transferències internacionals de dades que, si escau, es puguin produir.
 • G. Galetes
  www.geopimed.org utilitza galetes per millorar l'experiència dels usuaris, per facilitar la navegació pel lloc web i una adequada experiència d'usuari   
  QUÈ SÓN LES GALETES? Les galetes són petits arxius de text que s'emmagatzemen en l'ordinador, tablet o smartphone mitjançant el navegador de l'usuari quan aquest visita una plana web. Aquests fitxers emmagatzemen informació de caràcter temporal però necessària per optimitzar l'experiència de navegació i estalviar temps en posteriors visites a la pàgina.
  BLOQUEIG DE LES GALETES Pots bloquejar les galetes a través de les opcions de configuració del teu navegador però això pot provocar que no funcioni correctament la pàgina durant la teva navegació o que aquesta tingui comportaments inesperats i inclús la limitació d'accés a certs apartats de la web.
   
 • H. Spamming 
  Associació Ecoserveis, no utilitza tècniques de "spamming" i únicament tractarà les dades que l'usuari transmeti a través dels formularis electrònics habilitats en aquest lloc web o missatges de correu electrònic.
  El tractament de les dades de caràcter personal i l'enviament de comunicacions comercials fetes per mitjans electrònics són conformes a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE de 14 de desembre de 1999) i a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat d'informació i de comerç electrònic (BOE de 12 de juliol de 2002).
 • I. Dret d'oposició, correcció i actualització de dades 
  L'usuari té dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, si les dades són errònies, i donar-se de baixa dels serveis d'Associació Ecoserveis.
  Aquests drets es poden fer efectius amb la mateixa configuració de la pàgina web. En cas de problemes per a l'execució efectiva en línia i per a qualsevol tipus de dubte o controvèrsia respecte a la nostra política de privadesa de dades us podreu adreçar directament a: infoecoserveis.net o be a l'adreça postal:Camprodon, 3 baixos, 08012-Barcelona (Barcelona).

9.- Les condicions d'ús d'aquest lloc web tenen caràcter indefinit. Associació Ecoserveis, en tot cas, es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d'accés, i els continguts que s'hi inclouen, o les condicions d'ús del seu servei d'allotjament gratuït d'articles, incloses en aquest document.

10.- La prestació del servei d'aquest lloc web i aquestes condicions d'ús es regeixen per la llei espanyola. Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, acorden sotmetre's a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.


Copyright

Associació Ecoserveis és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.geopimed.org.
Associació Ecoserveis és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.

Coordinat per:
Ecoserveis (Catalunya)
Socis del projecte:
Agence locale de l’energie (Montpellier)
Universitat de les Illes Balears
Agence Locale de l’Energie et du Climat en Sicoval sud-est toulousain (Languedoc-Rousillon)
Amb el suport de:
Euroregió Pirineus Mediterrània